Четвер, 28.03.2024, 13:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2018 » Лютий » 08

В народі кажуть: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Звичайно, можна багато читати в інтернеті відгуків сумнівної якості, можна слухати безліч розповідей знайомих, що переповідають про своїх знайомих, проте набагато ефективніше буде поїхати до Польщі, щоб все побачити самому. І «ОсвітаПоль» надає Вам таку можливість.

Проект створено з думкою про тих, хто цікавиться навчанням у Польщі та хотів би якомога більше дізнатися про все, що цього стосується.

Під час трьохденного туру, Ви відвідаєте почергово найбільш рейтингові університети Кракова та Варшави, ознайомлюючись з їхніми особливостями, реалізацією навчальних програм, викладацьким складом та інфраструктурним запліччям. Крім того, Ви зможете ознайомитися з умовами проживання студентів та поспілкуватися із представниками Програми «ОсвітаПоль», які опікуються студентами, що приїжджають на навчання до Польщі.

15 - 18 березня 2018р. відбудеться черговий освітній тур до Польщі. Під час цієї подорожі учасники відвідають 10 вишів на власний вибір у Кракові та Варшаві – містах-осередках польської освіти. Це дасть змогу абітурієнтам та їх батькам на власні очі побачити умови проживання та навчання в Польщі, ознайомитися з академічною програмою університетів, їх кадровою, матеріальною та технічною базою. З цієї точки зору осінній тур є найоптимальнішим варіантом для абітурієнтів, оскільки надає їм досить часу, щоб все обміркувати та добре підготуватися до вступу.

До того ж подорож до Польщі неодмінно принесе задоволення, безліч нових, яскравих вражень. Учасники туру матимуть змогу переконатися в чаруючій мальовничості Кракова, на власні очі побачити Варшаву - сучасну європейську столицю з багатовіковою історією, скуштувати національні польські смаколики, провести приємний шопінг у найбільших торгівельних центрах країни.

Освітні тури до Польщі від «ОсвітаПоль» – це чудесне поєднання приємного з корисним!

Більше за посиланням:

https://www.osvitapol.info/news.php?news/63/group/15

 

Переглядів: 426 | Додав: WWWWW_W | Дата: 08.02.2018 | Коментарі (0)

Благодійний фонд «Я – майбутнє України», місією якого є підтримка, захист та розвиток дітей в Україні, з 1 лютого по 10 травня 2018 року оголошує Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Я – майбутнє України» для учнів загально-освітніх шкіл І-ІІІ ступенів, вихованців ліцеїв, технікумів, училищ, коледжів України (до 18 років).
Метою конкурсу є популяризація читання, реалізація дитячої літературної творчості, заохочення дітей до створення перших якісних літературних робіт та спонукання їх до реальних кроків у літературному майбутньому своєї країни. Даний конкурс організовується в межах існуючих просвітницьких програм Благодійного фонду та є складовою І Міжнародного дитячого фестивалю «Literature Future».

Переможці Конкурсу представлятимуть свій навчальний заклад 7-8 вересня 2018 р. у фіналі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Я – майбутнє України», який відбудеться в місті Чернівці під час І Міжнародного дитячого фестивалю «Literature Future».
УМОВИ КОНКУРСУ.

Конкурсні твори у друкованому вигляді приймаються на адресу організатора конкурсу – Благодійного Фонду «Я майбутнє України» (вул. Богомольця, 1, м. Чернівці, 58001, з позначкою «На Конкурс»). Кінцевий термін подання конкурсних робіт 10 травня (за поштовим штемпелем). Твори в електронному вигляді приймаються на електронну адресу: lit.fest.ua@gmail.com. Контакт для запитань та деталей, що виникають у зв’язку із участю у Конкурсі: 0800503231 (безкоштовно для всіх абонентів) або надіслати на ел. адресу: lit.fest.ua@gmail.com.

На Конкурс приймаються тільки оригінальні авторські твори (ессе, новели, романи, тексти пісень, збірки творів тощо).

На розгляд приймаються прозові та поетичні твори, написані українською мовою на довільну тему.

Обсяг конкурсної роботи - необмежений.

Для участі у Конкурсі необхідно подати:

конкурсну роботу у друкованому вигляді на аркушах білого паперу формату А4. Аркуші усі мають бути пронумеровані, починаючи з титульної.

конкурсну роботу в електронному вигляді у форматі Word, шрифт Times New Roman, кегль – 14, назва файлу має містити назву оповідання (тощо) латиницею.

лист конкурсанта про себе у довільному порядку.

Твори мають бути оригінальними та авторськими.
НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

Нагородження переможців Конкурсу відбувається в рамках фінального заходу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Я – майбутнє України».
Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу визначається оргкомітетом літературного конкурсу «Я – майбутнє України».

Призери (І, ІІ, ІІІ місце) нагороджуються преміями у двох категоріях : 1- 4 класи та 5-11 класи (в тому числі й вихованці коледжів і ліцеїв).

У кожній з категорій призовий фонд становить: І місце – 10 тисяч гривень, ІІ місце – 5 тисяч гривень, ІІІ місце – 5 тисяч гривень.

Від Президента БФ «Я майбутнє України» буде вручена спеціальна нагорода одному з учасників.

Двадцять найкращих творів будуть видрукувані у Книзі «Я - майбутнє України. Діти».
П’ятдесят найкращих учасників будуть запрошені на фінальний захід Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Я – майбутнє України», який відбудеться 7 – 8 вересня 2018 р. у місті Чернівці.

Всі учасники будуть нагородженні грамотами, з них сотня кращих – пам’ятними призами. Школи у яких навчатимуться переможці Конкурсу отримають відзнаки «Тут навчається Майбутнє України!»

ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Повідомлення про результати Конкурсу розміщується на офіційній веб-сторінці організатора БФ «Я майбутнє України» - http://www.future-ukr.org.ua/

... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: WWWWW_W | Дата: 08.02.2018 | Коментарі (0)