П`ятниця, 29.03.2024, 17:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2018 » Лютий » 8 » Освітній тур до Польщі від Освіта Поль.
10:58
Освітній тур до Польщі від Освіта Поль.

В народі кажуть: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Звичайно, можна багато читати в інтернеті відгуків сумнівної якості, можна слухати безліч розповідей знайомих, що переповідають про своїх знайомих, проте набагато ефективніше буде поїхати до Польщі, щоб все побачити самому. І «ОсвітаПоль» надає Вам таку можливість.

Проект створено з думкою про тих, хто цікавиться навчанням у Польщі та хотів би якомога більше дізнатися про все, що цього стосується.

Під час трьохденного туру, Ви відвідаєте почергово найбільш рейтингові університети Кракова та Варшави, ознайомлюючись з їхніми особливостями, реалізацією навчальних програм, викладацьким складом та інфраструктурним запліччям. Крім того, Ви зможете ознайомитися з умовами проживання студентів та поспілкуватися із представниками Програми «ОсвітаПоль», які опікуються студентами, що приїжджають на навчання до Польщі.

15 - 18 березня 2018р. відбудеться черговий освітній тур до Польщі. Під час цієї подорожі учасники відвідають 10 вишів на власний вибір у Кракові та Варшаві – містах-осередках польської освіти. Це дасть змогу абітурієнтам та їх батькам на власні очі побачити умови проживання та навчання в Польщі, ознайомитися з академічною програмою університетів, їх кадровою, матеріальною та технічною базою. З цієї точки зору осінній тур є найоптимальнішим варіантом для абітурієнтів, оскільки надає їм досить часу, щоб все обміркувати та добре підготуватися до вступу.

До того ж подорож до Польщі неодмінно принесе задоволення, безліч нових, яскравих вражень. Учасники туру матимуть змогу переконатися в чаруючій мальовничості Кракова, на власні очі побачити Варшаву - сучасну європейську столицю з багатовіковою історією, скуштувати національні польські смаколики, провести приємний шопінг у найбільших торгівельних центрах країни.

Освітні тури до Польщі від «ОсвітаПоль» – це чудесне поєднання приємного з корисним!

Більше за посиланням:

https://www.osvitapol.info/news.php?news/63/group/15

 

Переглядів: 427 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: