Субота, 20.04.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2015 » Жовтень » 12

     Екскурсія в бібліотеку з дошкільниками, яка  відбулася  у публічно – шкільній бібліотеці с. Масевичі 2  жовтня 2015 року.

     Мета: познайомити   дошкільнят  з бібліотекою, виховувати любов до сучасної книги.

 Завдання:

- закріпити на практиці знань при переході через перехрестя

- розповісти дітям про роботу бібліотекаря

- познайомила дітей з правилами користування послугами бібліотеки

- закріпити правила дбайливого поводження з книгою.

- зацікавити дітей разом з батьками на регулярне відвідування бібліотеки.

 Хід екскурсії:

     Сьогодні  , діти вийшли з дитячого саду парами. Підійшовши до  перехрестя, вихователь   Олена Миколаївна звернула  увагу дітей, чому саме тут ми вирішили переходити дорогу? Діти: тому, що тут є знак, перехідний перехід.

    Також вихователь вносить пояснення, що всі повинні переконатися, перед початком руху, що машини зупинилися і пропускають пішохода. Не можна підійшовши до пішохідного переходу починати рух через дорогу, водій машини міг їх не помітити з - за кущів на узбіччі або з іншої

     Вихователь: ось ми і прийшли до бібліотеки, давайте з вами пригадаємо правила поведінки.

     Екскурсію в бібліотеці проводила    бібліотекар Марія Трохимівна, яка  привіталася і запросила всіх до бібліотеки. Вона  запропонувала познайомитися  і кожен  представився, в дошкільнят було  тридцять чотири і  троє працівників  місцевого садочка  «Сонечко». Марія Трохимівна  розповіла про чарівну  кімнату. яка  називається  бібліотекою. Повторили правила  поводження з книгою. Нагадали  про  історію створення  книги.  Бібліотекар  коротко  познайомила   з історією  виникнення сільської  бібліотеки.   Марія Трохимівна  провела  перегляд  дитячих  книг. Це дитячі  казки: «Колобок», «Червона шапочка», «Три ведмеді», «Русалочка», «Коза - дереза», «Курочка Ряба» та інші.»   Діти  із  радістю відповідали , дехто з них усі ці  казки прочитав . Дошкільнята  познайомилися з дитячими журналами, які надходять до бібліотеки.   Діти  подивилися  виставку – знайомство   «Чарівний  ланцюжок – цікавих книжок.». На зворотному шляху з бібліотеки вихователь  Олена Миколаївна   пропонує дітям помилуватися красою  рідного села.

  

  

Переглядів: 1585 | Додав: WWWWW_W | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (0)