Вівторок, 23.04.2024, 19:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2019 » Квітень » 01

З 18 по 22 березня 2019 р. в бібліотеці – філії с. Масевичі проходив Тиждень дитячого читання, в рамках якого було проведено багато цікавих та змістовних заходів.

У перенасичений інформацією час свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання. Свято - Тиждень дитячого читання із дуже давніми традиціями сьогодні не лише не втратило свого значення, але й набуло особливого змісту для кожного учасника.

Перший день Тижня був інформаційний. Відкриття тижня та знайомство користувачів з програмою масових заходів на тиждень. Цього ж дня проведено разом із психологом школи Трохимчук Олесею Василівною тренінг на тему «Книги читати - усе знати». Бібліотекар провела бібліо-фреш «Книжкові новини — для кожної дитини» — це знайомство юних читачів з дивовижним розмаїттям сучасного книжкового світу. Серед видань, представлених на виставці, твори як відомих вітчизняних авторів, так і літераторів-початківців. До уваги користувачів представлені книги В.Нестайка «Таємниця Віті Зайчика», А.Костецького «Мінімакс - кишеньковий дракон», У.Маска «Зайченя шукає друзів», Ю.Винничука «Лежень» та багато інших оповідань.

Другий день шкільного підручника за темою «У кого підручнику краще живеться». Проведено екскурсію для учнів першого класу до бібліотеки – філії на тему «Книжковий дім – відомий всім». Тут першокласники дізналися багато інформації про дитячу літературу, дитячу періодику та дитячі іграшки. Всім бібліотекар для мотивації подарувала солодощі. У п’ятому класі відбулася гра – конкурс «Скарбничка цікавинок» та вікторина «Книга – твій друг». День творчості відбувся наступного дня. Користувачі малювали малюнки на тему «Мій улюблений літературний герой». З учнями другого класу проведено майстер – клас «В книжку на згадку – зробимо закладу». Для всіх читачів бібліотеки пройшла акція «Подаруй в бібліотеку сучасну українську книгу». Подаровано 52 нові книги.

У четвер пройшов пошуковий день. З учнями третього класу бібліотекар провела бібліотечний урок на тему «Які книги допомагають у навчанні?»- на якому учні дізналися багато про довідкову літературу. Особливо сподобалася практична робота з словниками тематичними та тлумачними. Дуже зацікавили енциклопедії. У бібліотеці – філії молодші читачі змогли подивитися відеофільми «Як твориться книга», «Історія книги» та мультфільм «Як народилася книга» та «В гостях у добрячка».

В останній день проведено виставку – іменини «Книги – ювіляри 2019» та виставку подарованих книг. На загальношкільній лінійці відбулося нагородження найактивніших учасників Тижня дитячого читання. Тиждень дитячого читання закінчився, але читання продовжується. Ми завжди раді бачити у бібліотеці всіх бажаючих і охочих. Свято читання завжди разом із вами, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці! Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!

Переглядів: 324 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.04.2019 | Коментарі (0)