П`ятниця, 19.04.2024, 08:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2018 » Квітень » 17

З метою заохочення учнів до читання, пропаганди української книги, розвитку естетичних потреб особистості, виховання в учнів любові до книги, культури читання з 10 по 13  квітня в Масевицькій бібліотеці проходив традиційний Тиждень дитячого читання.

Цьогорічний Тиждень дитячого читання в бібліотеці був неймовірно насиченим та приніс купу сюрпризів. Тиждень відкрила виставка – запрошення «Добрий день, книжковий тиждень», а також протягом цього тижня до уваги дітей були: пізнавальна виставка – конкурс «Я писанка - красуня» , виставка – конкурс «На столі  духмяна паска», екскурсія до одинокої жительки нашого села Ничипорчук Антоніни  Іванівни, букселмі (реклама нових книг) «Я прочитав і ти прочитай», конкурс малюнків на тему: «Люби і знай свій рідний край», зустріч з літератором рідного краю Миколою Нечаєм, який дуже цікаво і змістовно розповів про свою літературну творчість. Прочитав власні поезії, подивилися відео, де автор розповідав свої вірші у літературній студії у м. Рівне. Бібліотекар познайомила з поезією та прозою автора, але найбільшою несподіванкою для користувачів було те, що Микола Іванович навчався в Масевицькій ЗОШ, адже присутні його знають як вчителя школи. Поезії автора прочитали Вознюк Діана «Для тебе», Панько Ольга «Вовченя», Євпат Вадим «За українську державу», Рабець Андрій «Учасникам АТО» та інші.

Дуже цікава пройшов тренінг «Книголяндія», який провела разом із бібліотекарем психолог Трохимчук Олеся Василівна. Пізнавальною була екскурсія першокласників до бібліотеки на тему: «Мандрівка книжковою країною». Цікавим і змістовним пройшов бібліотечний урок у третьому класі на тему «Подорож сторінками улюблених казок», тут були справжні казкові герої у відповідних костюмах. Надзвичайно емоційно користувачі подивилися відеофільми «Як твориться книга», «Історія книги» та мультики з казковими героями. Пройшла благодійна акція «Подаруй в бібліотеку книгу», де користувачі подарували 13 книг. Переможцем акції став Кузьмич Олег, який подарував дві цікаві енциклопедії. Всі учасники акції були нагороджені грамотами та отримали солодощі.

Ще протягом Тижня користувачі «Мандрували книжковою країною», були проведені мультимедійна година «Казкові герої в мультиках», літературний круїз «Кожна книга – це країна», літературна забавлянка «Розмалюю я героя».

На екскурсії «Мандрівка книжковою країною» діти з цікавістю слухали розповідь шкільного бібліотекаря про призначення бібліотеки. Надзвичайно емоційно пройшла і мультимедійна година, літературний круїз, який дозволив дітям поринути в загадковий світ не тільки класичної літератури але й книг сучасних українських авторів. Найцікавішою виявилася саме літературна забавлянка «Розмалюю я героя». Всі бажаючі на швидкість повинні були охайно та творчо розмалювати свого улюбленого казкового героя.

Всі активні учасники Тижня нагороджені грамотами.

Марія Мартенюк.

Переглядів: 417 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.04.2018 | Коментарі (0)