П`ятниця, 26.04.2024, 21:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2014 » Червень » 4 » Свято «Діти – майбутнє України».
18:40
Свято «Діти – майбутнє України».

      1 червня 2014 року в публічно – шкільній  бібліотеці  відбулося свято  на тему: «Діти – майбутнє України» до Міжнародного дня захисту дітей. 
     Мета: дізнатися  більше про  історію  виникнення свята, про  права    та  обов’язки  дитини, виховати  любов до своє батьківщини.
     Виступила  бібліотекар, яка  привітала  всіх  присутніх у  бібліотеці  з  міжнародним  Днем  захисту  дітей. Повідомила, що 1 червня – це не лише  початок  літа, а це прекрасне  свято  радості  та надії. У міжнародного дня  дітей є свій  прапор, який  символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі, розміщені фігурки – червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки  символізують  різноманітність  і терпимість. Знак  Землі  розміщений у центрі, - це  символ нашого спільного дому.  День захисту  дітей – це  не тільки веселе  свято для самих  дітей, це і  нагадування  суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли  щасливими, вчилися, займалися улюбленими справами і в майбутньому стали  хорошими батьками і громадянами своєї   країни. Далі свято йшло за сценарієм. Активні учасники свята Марія Смик, Назарій  Ничипорчук, Ангеліна Панько, Євгенія Денисюк, Юрій Лисаков та  багато, багато інших хлопчиків  та дівчаток. Після свята   для  любителів  пограти в  шахи та шашки  бібліотекар  організувала   гру. Серед  дівчаток  перемогу  отримала Ірина  Лящук, а серед  хлопчиків -  Назарій  Ничипорчук. Павлюк Владислав, Іван  Лящук, Павло Берташ  виявили  бажання  попрацювати за  комп’ютером, де працювали з CD дисками «Умійко».   На  закінчення свята  ведучі Марія Смик сказала, що дитинство – це чудова пора сподівань на  чудове  життя, на здійснення  мрій. Адже, діти  - майбутнє України.  Бібліотекар  подарувала  кожній  дитині  на  згадку  кольорові  кульки, куди  діти  написали свої  побажання для  здійснення. Свято  пройшло  радісно і цікаво.

Марія Мартенюк

 

Переглядів: 575 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: