П`ятниця, 29.03.2024, 17:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2015 » Квітень » 21 » Зустріч з письменником рідного краю Примаком А.І.
14:06
Зустріч з письменником рідного краю Примаком А.І.

     16 квітня в публічно–шкільній  бібліотеці  с. Масевичі  відбулася  зустріч  з письменником рідного краю Примаком  А.І.

     Мета: познайомити  користувачів бібліотеки з  письменниками  Рокитнівщини,  навчити  розпізнавати  цікаве, корисне і  пізнавальне , що є  у природі; виховувати  любов  до рідного краю  та природи.

     Бібліотекар  повідомила про те, що  до  публічної  бібліотеки  завітав  письменник  Андрій Іванович  Приймак, який   презентує  власні  книги  «Таємниці  Поліського  краю »  та  «Лікування  грибами».  Марія  Трохимівна  розповіла  про  життєвий  і творчий  шлях   письменника, нашого  земляка, який  проживає  на даний  час у  Полтавській  області.  Та  цікавим було  те,  коли сам  автор  розповів про  себе.  Дуже  зацікавив  Андрій  Іванович користувачів , коли  почав  презентувати свою  книгу «Лікування  грибами». Адже  всі  присутні в бібліотеці  користувачі  люблять збирати   і  їсти  приготовлені  страви з  грибами, але  зовсім  не знали, що  гриби  застосовують   в  народній  медицині   нарівні  з  травами, плодами, ягодами.   Люди  використовують  гриби, як неодмінну  складову для приготування своїх  ліків.  Порошки, витяжки, настоянки з додаванням  грибів  зцілюють  чимало  недуг. Користувачі  бібліотеки  дізналися, що сушені білі гриби -  надійна профілактика  раку. Гриби  очищають від шлаку  міжклітинну  рідину, вони ж  виліковують  багато  захворювань:  нейродерміти, астму, діабет, гіпертонію, підвищений  холестерин,  виводять радіацію, виліковують грибкові  захворювання  і багато  інших.   Андрій Іванович так  цікаво і змістовно розповідав, що   у  читачів  виявилося  ряд  запитань, особливо  про гриба  «Веселка», також  дізналися про гриби, які ростуть у  нашій  місцевості і що їх можна  використовувати у приготуванні  їжі хоча до цього думали, що  вони отруйні.  На зустріч з письменником була  присутня  студентка   Рівненського аграрного  коледжу, яка  пише власні  вірші, тому  виявила  бажання почитати їх для гостя і всіх присутніх у залі.  Альона  Ільчук  прочитала вірші  «Україна»,  «Кохання».  З присутніх ніхто не знав, що  вона пише  вірші і були  дуже здивовані. Андрій  Іванович  запропонував   Альні не  соромитися , а більше  розвивати свої  поетичні здібності.  На кінець зустрічі, бібліотекар  запропонувала  користувачам  бібліотеки купити книги  за власні  кошти  і подарувати у бібліотеку.  Придбано дві книги   «Лікування грибами». 

     Отже, зустріч  була теплою, дружньою і щирою.  Всім сподобалося.    Читачі бібліотеки   запросили   Примака А. І.   знайти вільний  час і завітати ще до  бібліотеки.  До нових  зустрічей.

Переглядів: 685 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: