П`ятниця, 19.04.2024, 06:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2015 » Січень » 30 » Екскурсія «Чарівне царство книжок»
14:07
Екскурсія «Чарівне царство книжок»
     30  січня в публічно – шкільній  бібліотеці с. Масевичі пройшла екскурсія  для   учнів  1Б класу  на  тему: «Чарівне царство  книжок»
     Мета. Ознайомити учнів зі шкільною бібліотекою, познайомити з дитячою    літературою , виховувати любов до книги, вміння її берегти. Викликати бажання стати активними  читачами бібліотеки.
     Провідником для маленьких  гостей стала бібліотекар Марія Трохимівна, яка провела  бесіду для учнів і повідомила, що сьогодні у нас велика радість: ви навчилися   читати перший шкільний підручник – «Буквар». Усі ви навчилися читати, писати, відгадувати загадки. Ану відгадайте загадку: «Хто мовчки учить?» або «Язика немає, а розуму навчає?» . Правильно, діти, книга. Саме вона найкращий друг і порадник, оскільки дає нам знання, поради, вчить думати. Кожна книга результат праці великого колективу людей, дорогоцінний скарб нашого народу, держави. Як і все державне майно, книги треба берегти. Найбільш книг зібрано в бібліотеках. Усім учням слід уміти користуватися бібліотекою. Цим умінням поступово оволодієте й ви. Сьогодні ми з вами повторимо правила   та обов’язки  користування книгою.   Бібліотека, найчарівніша кімната в нашій школі. Казкова кімната. Ви можете  зустрітися з доброю Попелюшкою, попасти на казковий  бал у королівський палац… Для вас  оформлені   різноманітні тематичні виставки, зокрема відвідувачів ознайомлено з книжковою виставкою  «Читає  дитина, а з нею вся  родина».  Дуже багато цікавих пригод і подорожей чекає на вас у нашій шкільній бібліотеці. Тут ви зможете прочитати  багато цікавих книг, які зацікавлять вас своїми пригодами.
     Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів  Тож, запрошуємо усіх бажаючих  маленьких читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас. Ласкаво просимо!
Марія Мартенюк
Переглядів: 601 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: