Субота, 20.04.2024, 04:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2017 » Травень » 23 » День краєзнавства: «Село моє, оспіваний мій краю».
14:43
День краєзнавства: «Село моє, оспіваний мій краю».

22 травня в бібліотеці – філії с. Масевичі відбувся день краєзнавства на тему: «Село моє, оспіваний мій краю».

Мета: залучати користувачів до духовної спадщини свого народу, зацікавити дітей глибше пізнати історію свого народу, свого рідного села, його традиції, звичаї, виховувати національну свідомість, любов до рідного краю, отчого дому, прагнення дбати про добробут свого рідного села.

Виступила бібліотекар, яка повідомила, що сьогодні 514 років нашому селі і що саме в цей день села і є днем народження нашої бібліотеки  Масевичі!

Золота, поліська сторона. Скільки добрих і теплих слів придумали люди, щоб висловити любов до краю, де вони народилися і живуть. Земле моя, краю рідний! Дорога серцю земля батьків і прадідів наших, оспівані в піснях народних безмежні зелені ліси і долини. Тут усе близьке і рідне нам, дороге кожному серцю. Рідний край! Починається він з батьківського порога, стежини до хати, що ніжно стелиться в садочку. А ще він починається із маминої пісні колискової. Для кожної людини найдорожчий той край, де вона народилася, звідки пішла у великий світ. Для усіх нас найдорожче, найкраще у світі наше рідне село Масевичі. Тут жили наші діди, прадіди, тут живуть і працюють наші батьки. Тут корінь нашого славного роду українського. Сьогодні у нашому селі свято села. У бібліотеці проходить день краєзнавства. Про історію села зробив повідомлення Лисаков Юрій. Легенду про рідне село розповів Панько Назарій. Далі всіх користувачів, бібліотекар запросила у сільський будинок культури подивитися виставку декоративно – ужиткового мистецтва «Мудра берегиня - бабусина скриня» та різьбу по дереву під керівництвом Кисорця Тараса жителя нашого села. День краєзнавства закінчився концертною програмою.

Отже всі, всі користувачі були задоволені всіма заходами, які відбулися. Дізналися багато цікавого про видатних людей села.

 

Переглядів: 421 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: