Субота, 20.04.2024, 09:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Друзі сайту









Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бібліотека-філія с.Масевичі

Головна » 2015 » Лютий » 26 » Бібліотечний урок для учнів 1-А класу на тему: «Бібліотека – дім твоїх друзів»
17:22
Бібліотечний урок для учнів 1-А класу на тему: «Бібліотека – дім твоїх друзів»
     26  лютого в  публічно – шкільній  бібліотеці  пройшов  бібліотечний урок для учнів 1-А класу на тему: «Бібліотека –  дім твоїх друзів».
     Мета: дати учням поняття:бібліотека, бібліотекар, читач; познайомити з правилами користування бібліотекою, різноманітністю книг у бібліотеці; залучити учнів до читання книг; виховувати любов до книги і бережливого ставлення до неї.
      Сьогодні, діти, ви прийшли в кімнату, на дверях якої написано "Бібліотека”. Бібліотеку часто називають будинком, в якому живуть книги. Дійсно, тут у нас багато книг,  повідомила  бібліотекар  Марія Трохимівна  і  кожна  книжечка стоїть на полиці і чекає, коли її візьмуть і прочитають. У багатьох з вас вдома є свої книги, які ви вже прочитали. Давайте згадаємо, які книги ви вже знаєте. Голішовець  Даниїл  розповів про свою  улюблену казку «Ріпка»,  яку  прочитала  його мама. Дорошко  Маринці сподобалася казка про «Курочку рябу» Так, це дуже цікаві книги, вони є у нашій шкільній бібліотеці. Бібліотекар показує декілька книг і розповідає про них дітям. В нашому книжковому сховищі є багато різних та цікавих книжок. Всі вони розставлені на стелажах Ось книжечки, які рекомендовані для читання саме вам – першокласникам.  Потім  бібліотекар  розповіла  про правила користування бібліотекою, правила поводження в бібліотеці та режим роботи. Ось у нас висить плакат, на якому написані правила користування нашою бібліотекою. Постарайтесь їх запам’ятати. Я   буду читати правила, а ви за мною  повторите. На кінець уроку  було проведено гру «А – ну  відгадай» за українським народним казкам.  Оформлено  тематичну поличку « Книги – твої  друзі». Всі  першокласники   записалися до бібліотеки і виписали книги для домашнього читання.  Бібліотека чекає з радістю вас. До нових зустрічей!
     Домашнє завдання: Виготовити самостійно закладки до своїх підручників.

   
Переглядів: 773 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: